ro en

Prezentarea companiei

postat la 14.06.2012 14:14:28

Urgent Curier este o companie cu actionariat romanesc, creata pentru a oferi cele mai bune servicii de curierat local, national si international, precum si semicurierat. Suntem in permanenta la dispozitia clientilor nostri, toti cei care au nevoie de servicii de curierat pe teritoriul intregii tari sau oriunde in lume, adaptandu-ne intotdeauna la cerintele specifice ale fiecarui client prin dezvoltarea unui serviciu personalizat nevoilor acestuia. Provocarea de zi cu zi a echipei noastre consta in cautarea continua a modalitatilor prin care putem oferi clientilor nostrii servicii de calitate superioara si in introducerea de sisteme noi si inovatoare. Astfel, ne propunem sa ajungem si sa ne mentinem lideri pe piata din Romania.

Urgent Curier urmeza un trend ascendent atat din punct de vedere al calitatii serviciilor oferite, a numarului de clienti activi, a nivelului de dezvoltare pe plan national, a imbunatatirii continue a dotarilor logistice, cat si a numarului de angajati la nivel de centre in (Bucuresti, Sibiu, Bacau) si pe plan teritorial.

Urgent Curier a inaugurat la inceputul anului 2013 noul sediu in localitatea Magurele, Ilfov,la doar 1 KM de Bucuresti . Acesta este centrul operatiunilor de descarcare, sortare, rutare si încarcare colete.

Cu o suprafata totala de 37.000 de m² noul sediu cuprinde depozitul cu banda de sortare automata colete ce se regaseste pe o suprafata de 4850 m² cu 84 de porti, permitand descarcarea si incarcarea simultana a expeditiilor, micsorand semnificativ timpul de rulare a coletelor si plicurilor.
Sortarea automata este efectuata intr-un timp mult mai scurt si cu o precizie ridicata. Capacitatea benzii de sortare este între 7000 si 10.000 colete/ora, cu 5 benzi de încarcare si 40 de tobogane pe care coboara coletele pe zone/orase.

Toate informatiile furnizate de banda de sortare (greutate colet, volumetrie, imagini fizice) sunt integrate in sistemul informatic propriu. Acestor informatii legate de coletul propriu zis li se adauga si cele legate de traseul fizic urmat de colet (prin localizare GPS), cronologie completa pentru operatiile efectuate cu coletul.Beneficiarul final poate accesa aceste informatii prin intermediul aplicatiei gratuite, pe care Urgent Curier o pune la dispozitia clientilor sai.

Pentru a eficientiza timpii de ridicare si livrare a expeditiilor dvs, Urgent Curier a investit in tehnologie de ultima generatie, achizitionand solutii mobile tip pocket-pc cu cititoare de coduri de bare, GPS, GPRS, precum si modul scanare 2D a confirmarii de primire. Toate acestea sunt folosite pentru a putea oferi clientilor o imagine reala asupra livrarilor.

Urgent Curier pune accent pe calitatea serviciilor oferite si continua dezvoltarea sistemului operational achizitionand banda de sortare plicuri. Alimentarea cu plicuri se poate efectua atat in regim automat cat si manual,  plicurile sortate putand avea dimensiuni si greutati diferite.

Cu o capacitate de 8000 de plicuri/ora in cazul incarcarii automate si 3000 plicuri/ora pentru incarcare manuala, corespondenta poate fi astfel sortata pe 120 de destinatii in Bucuresti si 100 la nivel national.

Urgent Curier detine un parc auto de aproximativ 700 masini ce cuprinde: MAN TGL/LE, Mercedes Sprinter,Peugeout Boxer,Renault Master,Iveco,etc.

Urgent Curier pe piata serviciilor de profil

Urgent Curier urmeaza  trei coordonate  principale pe care se bazeaza, in vederea dezvoltarii.

Viziunea companiei este aceea de a fi numarul unu pe piata de profil.
Pentru aceasta Urgent Curier isi propune:

  • o prezenta  si mai extinsa pe piata din Romania 
  • sa aiba parte de un grad cat mai mare de satisfactie din partea  clientilor 
  • crestere constanta si profitabila 

sa devina un angajator cat mai atractiv pentru forta de munca

Strategia este in stransa legatura cu viziunea Urgent Curier si trebuie sa urmareasca:

  • specializarea serviciilor
  • imbunatatirea prezentei Urgent Curier la nivel national
  • continua dezvoltare din punct de vedere al dotarilor si al achizitiilor

Succesul strategiei noastre de afaceri se bazeaza in mare masura pe sustinerea clientilor nostri. Prin urmare este esential sa dezvoltam si sa mentinem parteneriate comerciale reciproc avantajoase, bazate pe corectitudine,onestitate si incredere.

Experienta si profesionalismul de care am dat dovada pana acum sunt cartea noastra de vizita cu care ne-am prezentat in fata tuturor clientilor si partenerilor nostrii. 

Valorile Urgent Curier

Pentru compania Urgent Curier succesul pe piata este reprezentat de satisfactia clientului. Din acest motiv consideram ca este esentiala cunoasterea si intelegerea nevoilor clientului, pentru ca apoi sa le putem satisface si chiar depasi. Pentru a atinge acest tel, echipa Urgent Curier trateaza cu aceeasi importanta fiecare client care apeleaza la serviciile sale, satisfactia finala reprezentand rezultatul unei munci asidue, care pune pe primul loc calitatea.

Siguranta
Tratam cu cea mai mare seriozitate transportarea in conditii de siguranta maxima a bunurilor clientilor nostri.

Flexibilitate
Venim intotdeauna in intampinarea cerintelor clientilor nostri si cautam impreuna cu ei solutiile care ii avantajeaza cel mai mult.

Promptitudine
Raspundem rapid la solicitarile clientilor si avem un timp de livrare redus.

Profesionalism
Echipa noastra de specialisti isi pune permanent toate cunostintele si experienta in slujba clientilor nostri astfel incat acestia sa beneficieze de servicii de inalta calitate.

Responsabilitate
Ne asumam responsabilitatea pentru intreaga relatie cu clientii nostri, precum si pentru tratarea cu cea mai mare atentia a bunurilor preluate pentru a fi transportate.

Ne dorim ca pe viitor sa ne extindem si mai mult la nivel national, pentru a putea fi mai aproape de clientii nostrii si de nevoile acestora.

 

← Inapoi