Shqiptarja com. Covid

Gazeta Panorama Versioni ONLINE

Shqiptarja com

Ke frikë se prekesh nga Koronavirusi? Materialet në këtë faqe nuk mund të përdoren për qëllime komerciale. Shënim: ky është vetëm një test online dhe ka vetëm karakter orientues. Të gjitha materialet në të, përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me copyright të Panorames. Shfrytëzimi i materialeve pa lejen e Grupit Panorama është shkelje e te drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi. .

Next

Gazeta Tema

Shqiptarja com

© Kjo faqe kontrollohet dhe menaxhohet nga Gazeta Panorama. Të gjitha të drejtat Gazeta Panorama. Je i shqetësuar për shëndetin tënd? Para se të shqetësohesh pa arsye, të këshillojmë t'u përgjigjesh këtyre pyetjeve të thjeshta që do të të ndihmojnë të kuptosh, nëse nuk duhet të bësh asgjë, nëse duhet të ndërmarrësh masa vetëizolimi apo nëse duhet t'i drejtohesh mjekut tënd të familjes ose numrit të emergjencës kombëtare 127. Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. Dëshiron të kuptosh nëse duhet të marrësh masën e vetëkarantinimit? Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë website ose medium tjetër, pa lejen e Gazetës, është shkelje e të drejtave autoriale dhe është e ndaluar, sipas dispozitave ligjore në fuqi.

Next

Gazeta Panorama Versioni ONLINE

Shqiptarja com

Per reklama, spote publicitare dhe bannera kontaktoni me redaksine Tone me ane te postes elektronike: Adresa: Rr. Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i paautorizuar në çfarëdo mënyre, pa lejen paraprake të Panorama-s. Gazeta Shqiptari është themeluar në fillim të vitit 2016, si medium pakontestueshëm i pavarur nga politika dhe ndikimet tjera, i përkushtuar për mbrojtjen e interesit kombëtar dhe të drejtave civile. . . . .

Next

Gazeta Shqiptari

Shqiptarja com

. . . . .

Next

Gazeta Dita

Shqiptarja com

. . . . . .

Next

Gazeta Panorama Versioni ONLINE

Shqiptarja com

. . . . . . .

Next

Gazeta Tema

Shqiptarja com

. . . . . .

Next

Gazeta Dita

Shqiptarja com

. . . . . .

Next