Aris negoita. Aris Negoita (3) > play U

Fascinant ce simț ritmic are și ce show suprem face

Aris negoita

Și o să-mi cumpăr un pat mare cu tobogan și restul îi voi investi în ce fac eu. Aris Negoita is but eight years old, but he has more rhythm than people many times his age can muster. . Dacă voi câștiga voi cumpăra o casă pentru noi toți, pentru că acum dormim toți trei în aceeași cameră, în același pat. Datorită părului lung și creț, jurații l-au comparat pe băiețel cu Mowgli din celebra poveste Cartea Junglei.

Next

Moment fabulos la ”Românii au talent”. La 8 ani, Aris a primit Golden Buzz: ”E Mowgli al nostru”

Aris negoita

Acesta a fost de curand protagonistul unui video pe care Emil Rengle, castigatorul Romanii au talent din 2018, l-a postat pe Youutbe. In prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat si fotbal, a studiat pianul si este campion national la Informatica. Visul lui Aris s-a împlinit, mai ales că își dorea să primească butonul auriu de la Pavel și Smiley. El a primit un Golden Buzz de la Pavel și Smiley și a ajuns astfel direct în semifinală. Momentul în care confetti-urile au căzut pe scenă, Aris a izbucnit în lacrimi, emoționându-i și mai mult pe jurați și pe telespectatori. Aris Negoita shared 412 media since joining Instagram. În prezent, Aris face cursuri de canto, lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică.

Next

Moment fabulos la ”Românii au talent”. La 8 ani, Aris a primit Golden Buzz: ”E Mowgli al nostru”

Aris negoita

Se pare ca Aris merge des sa se antreneze cu Emil pe care-l considera mentorul lui. Îmi doresc foarte mult să ajung în finală, poate să și câștig. Iată cine este tânărul talentat! Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! La doar 8 ani, Aris Negoiță i-a uimit pe jurați cu momentul lui de dans și a reușit să îi determine pe prezentatorii emisiunii, Pavel Bartoș și Smiley, să apese Golden Buzz-ul care l-a trimis direct în semifinale. You can see all media on Instagram related with Aris Negoita from here. Ulterior, talentatul concurent a dansat de bucurie pe scenă, alături de cei doi prezentatori. De abia aștept semifinala, sunt pregătit pentru ce urmează.

Next

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”

Aris negoita

Am simțit o bucurie imensă, mai ales pentru el, că-i știu munca, știu cât s-a chinuit și cât de mult și-a dorit. Aris a spus că a fost extrem de fericit după ce a primit Golden Buzz, mai ales că tatăl său îi promisese că îl va duce la munte dacă îl va primi. Aveam o promisiune cu tati, că dacă voi primi Golden Buzz-ul mă va duce la munte. Aris Negoita is following 536 and followed by 23687 users on Instagram. Momentul lui a ridicat publicul in picioare, iar Smiley si Pavel Bartos i-au oferit Golden Buzz-ul, butonul care-l trimite direct in semifinale.

Next

Aris Negoiță, ultimul Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 9: ”E al nostru, e Mowgli al nostru!”

Aris negoita

În prezent, , lupte libere, brazilian jiu-jitsu, a practicat și fotbal, a studiat pianul și este campion național la Informatică. All photos, stories, videos posted by Aris Negoita can be discovered from here. A ajuns astfel direct în semifinală. Melodia a fost relansată, în 2010, de Artists for Haiti. E clar că e pentru tine scena.

Next

Mowgli de România a impresionat cu talentul lui

Aris negoita

Aris Negoita, legatura nestiuta cu Emil Rengle Aris este un copil extrem de talentat care munceste ore intregi zilnic pentru a-si perfectiona dansul. Nimeni din familia lui nu dansează: mama este consultant wellness, iar tatăl, wellness coach și antrenor personal, trainer fitness și autoapărare. Acest gest, a stârnit ovațiile publicului. Nimeni din familia lui nu danseaza: mama sa este consultant wellness, iar tatal, wellness coach si antrenor personal, trainer fitness si autoaparare. Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, sezonul 9, Aris Negoiță spune că i-ar plăcea să aibă propria lui cameră. Energia sa a fost un debordantă, iar marea surpriză a venit în momentul în care Aris și-a dat jos maioul. Pe găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume! La ora actuală, noi stăm toți în aceeași cameră.

Next

Moment fabulos la ”Românii au talent”. La 8 ani, Aris a primit Golden Buzz: ”E Mowgli al nostru”

Aris negoita

Moment de dans inedit pe scena de la Românii au talent! M-ai bucurat cu toate mișcările tale, cu atitudinea ta, cu părul ăsta de Mowgli. Nu suntem profesionisti, asa ca nu fiti foarte rai in comentarii! Încă de când a urcat pe scenă, micuțul dansator a dovedit că își stăpânește foarte bine emoțiile și că abia aștepta să înceapă numărul de dans. Emil Rengle danseaza cu Aris Negoita Aris Claudiu Gabriel Negoita are 8 ani si a inceput cursurile de dans la 5 ani. Nu mai știu nimic din ce era în jurul meu, știu doar că eram foarte conectată cu el. Amazing choreo and amazing teacher! Am fost atât de surprins când am primit Golden Buzz-ul. Micuțul de doar 8 ani, reușind să cucerească nu numai publicul, ci și prezentatorii emisiunii Pavel Bartoș și Smiley care au decis de comun acrod să apese butonul Golden Buzz. Aris Negoiță a ridicat în picioare juriul de la Românii au talent, iar Mihai Petre s-a declarat impresionat de prestația lui scenică, plină de energie și expresivitate.

Next

GOLDEN BUZZ Puștiul de 8 ani care a făcut senzație

Aris negoita

Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani. Știu ce pot, știu cum muncesc, cât de bun sunt pe dans Nu mai țin minte absolut nimic. Every last step is choreographed to perfection as Aris Negoita wows the world with an elaborate dance routine that seems almost impossible for an eight-year-old to pull off. În audiții eu mi-am făcut jumătate din coregrafie, iar pentru azi eu am făcut-o. With a spring in his step and dance moves that show just how much this man likes to move, Aris took the golden buzzer. Cine este Aris Negoiță, Mowgli de la Româniii au talent Aris Claudiu Gabriel Negoiță are 8 ani și a început cursurile de dans la 5 ani.

Next